Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

Bucharovic

29. 7. 2010 8:03
.

Tak vážený, věrnost Komunistické straně přísahal každej kluk, co byl na vojně - to za prvé. Za druhý, jen bloud může věřit, že když šli Mašíni přepadnout toho pokladníka, že by u sebe neměli zbraň. Takovým pohádkám uvěří málokdo. Za třetí si raději nechám pro sebe, nechci být vulgární... V.Kroupa

0 0
možnosti
PP

LEVICOVÝ INTELIGENCENT

29. 7. 2010 8:06
Re: .

A za ukradené peníýze si koupili důležitou výbavu protikomunistického odboje, nábytek, postele a tretky do barákuRv

0 0
možnosti
S

svatopluk.dobrota

29. 7. 2010 8:02
Obyčejní vrazi ! ! !

Mašíni jsou strachy pos..ní přijet do ČR na pohřeb svého kámoše, ono by je taky čistě náhodou mohlo srazit na přechodu pro chodce nákladní auto. Jsou to obyčejní vrazi a zloději, po útěku do Německa odmítli dělat agenty a raději šli do Ameriky, to Vám fakt připadá hrdinské ? Měli dostat kulku mezi oči a byl klid ! ! !

0 0
možnosti
MB

Mychal.B

29. 7. 2010 8:02
Re: Obyčejní vrazi ! ! !

Už jsi chtěl jít startovat náklaďák?

0 0
možnosti
Z

zab4

29. 7. 2010 7:56
Nádherná propaganda

Takhle zkroutit pohled na minulost je až naučeně cílená. Co byly ty zmiňované sabotážní akce? Podpálení pár stohů? Co udělali s těmi penězi? Koupili si motorku, nemýlím -li se. Podřezali spoutaného, protože se na ně dlouze díval? Jeho chyba zřejmě. Měl se asi dívat krátce. Vstoupili do US Army kvůli zdokonalení řemesla a aby se mohli vrátit? To určitě. Bylo to kvůli občanství a kvůli pojištění, že nebudou vydáni zpět. Koncem padesátých let že pominulo nebezpečí konfliktu východ-západ? Tak to dává vašemu zájmu o historii asi největší facku.

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

29. 7. 2010 8:03
Re: Nádherná propaganda

;-DR^

0 0
možnosti
JR

kulinek2

29. 7. 2010 7:50
Čest památce jeho obětem

Je to trošku jinak - ale Pauer a Mašíni budou i po smrti odsouzeni a odsuzováni všemi soudními a slušnými lidmi, jsou to teroristi a vrazi!

Čest památce jejich nevinným obětem!

0 0
možnosti
MB

Mychal.B

29. 7. 2010 7:53
Re: Čest památce jeho obětem

Teroristi a vrazi stejně jako Gabčík s Kubišem a ostatními :-P

0 0
možnosti

rezjirrezjir

29. 7. 2010 7:45
A jaká fakta svědčí o tom, že šlo o protikomuinistickýu

odboj: 1) spoluprace s šéfem vojenského obranného zpravodajství Bedřichem Reicinem a členství některých rodinných příslušníků v KSČ o zase tak zásadním nepřátelství ke komunistům nesvědčí

2) zapalování stohů slámy nepoškozovalo komunisty, ale rolníky

3) použíti peněz z loupeží k osobnímu obohacování byla kriminilita jak vyšitá

4) činnost amerického agenta Malého v Babicích, tj. vraždy funkcionářů  NV jsou přes kopírku podobné činnosti našich drahých hochů, a přesto se tvrdí, že měla za účel zastrašit rolníky, aby se neangažovali v JZD, tedy posilovala komunisty.

5) I milada horáková konstatovala, že tudy cestička nevede. Zkratka a dobřel,  bratři Mašinové ten komunismus podporovali, a proto jejich činnosti se ten zákon o protikomunistickém odboji nemůže týkat.

0 0
možnosti
DM

Der Maschinist

29. 7. 2010 7:37
autor je

...Je konzervativním nacionalistou a i z toho důvodu nemá rád socialismus (rudý ani hnědý), liberalismus, multikulturalismus a ostatní dekadentní ideové konstrukce, které rozkládají starou dobrou Evropu...

Autor je k smichu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2298x
Vystudoval Fakultu lesnickou a environmentální na České zemědělské univerzitě v Praze. Zajímá se o to, co se kolem něho děje, a o historii. Z historie se zaměřuje hlavně na 1. pol. 20. století.
Je konzervativním nacionalistou a i z toho důvodu nemá rád socialismus (rudý ani hnědý), liberalismus, multikulturalismus a ostatní dekadentní ideové konstrukce, které rozkládají starou dobrou Evropu.