Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

kuča

29. 9. 2008 9:35
Je to

;-Dvelmi dobrý článek který popisuje situaci tak, jak byla. Mnozí vševědové, ktečí tvrdí, že jsme se měli bránit, nemají pravdu. To bychom si tu už dnes nedopisovali, protože bychom se nenarodili. Já jsem se sice narodil před válkou, ale pravděpodobně bych to nepřežil, protože Hitler se chystal vystěhovat Čechy mimo Evropu. Máte karmu!;-O

0 0
možnosti
JN

JT007

29. 9. 2008 9:46
Re: Je to

Sice se nepovažuji za vševěda, ale nechápu, jakou má souvislost Mnichov a naše (ne)obrana s plánovaným vysídlením Čechů někam na Sibiř.

Kdybychom se bránili, tak by nás Hitler vysídlil dříve, než když jsme se nebránili? A stihl by to do roku 1945, dostal by se do té doby vůbec na Sibiř? Opravdu Vámi naznačenou souvislost vůbec nechápu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2298x
Vystudoval Fakultu lesnickou a environmentální na České zemědělské univerzitě v Praze. Zajímá se o to, co se kolem něho děje, a o historii. Z historie se zaměřuje hlavně na 1. pol. 20. století.
Je konzervativním nacionalistou a i z toho důvodu nemá rád socialismus (rudý ani hnědý), liberalismus, multikulturalismus a ostatní dekadentní ideové konstrukce, které rozkládají starou dobrou Evropu.