Masters Of Rock ve Vizovicích – fotoblog

Od 9. 7. do 12. 7. se letos ve Vizovicích konal 7. ročník největšího mezinárodního open-air  festivalu v ČR Masters Of Rock (MOR). Na festivalu vystoupilo mnoho známých tuzemských i zahraničních kapel. Již ve čtvrtek vystoupila například finská kapela Nightwish, která se pro mnoho účastníků stala největším zklamáním celého festivalu. Naopak jednu z nejlepší show na letošním MORu předvedla formace z Německa In Extremo, u které bylo škoda, že vystoupila ještě za světla, a tak její show, plná speciálních efektů ohnivých sloupů, tolik nevynikla.

V pátek na podium vystoupila např. tuzemská kapela Kreyson s frontmanem L. Křížkem. Dále finská skupina Korpiklaani hrající typický skandinávský folk metal či německá metalová kapela Edguy.


 


V sobotu se na podium představila např. švédská čtveřice Crucified Barbara, která nabízí jak hudební, tak i vizuální zážitek. Rovněž se na podium objevila finská formace Stratovarius s klasickým melodickým metalovým zvukem. Nejlepší, co letošní MOR nabídnul, bylo vystoupení německé kapely Blind Guardian. Po nich ještě vystoupila švédská kapela Tiamat.


 


V neděli vystoupila např. švýcarská folk metalová skupina Eluveitie. Dále pak rocková banda z Německa Die Happy, kterou vede Marta Jandová. Konec festivalu patřil dvěma švédským kapelám. Nejdříve vystoupila death metalová kapela Arch Enemy a po nich Europe.

 

Více fotek z MORu 2009.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Autor: Martin Kadlečík | sobota 18.7.2009 17:24 | karma článku: 12,19 | přečteno: 1490x
  • Další články autora

Martin Kadlečík

Fotoblog: Bahna 2014

9.6.2014 v 23:28 | Karma: 13,30

Martin Kadlečík

Fotoblog: Bahna 2012

24.6.2012 v 19:04 | Karma: 18,46